اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

ظریف: انتخابات با همه تفاوت‌ها و با همه ترجیح‌ها بهترین راه برای قوی کردن کشور است

ظریف: انتخابات با همه تفاوت‌ها و با همه ترجیح‌ها بهترین راه برای قوی کردن کشور است وزیر امور خارجه گفت: انتخابات با همه تفاوت‌ها و با همه ترجیح‌هایی که داشتیم یا نداشتیم هنوز بهترین راه است برای اینکه کشور را قوی کنیم. به کشور امکان دهیم که در سطح بین المللی سربلند و مقاوم بایستد و ایران زیباتری برای نسل بعد داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 21
کد خبر: ۳۶۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدجواد ظریف پس از انداختن رای خود به صندوق در جمع خبرنگاران در خصوص حضور پای صندوق رای در آغازین دقایق گفت: مردم ما پشتوانه اصلی انقلاب هستند و برای بنده که مسئولیت خدمت در حوزه سیاست خارجی و دیپلماسی دارم؛ پشتوانه اصلی دیپلماسی ما هستند. حضور مردم با سلیقه‌های مختلف و با گرایش‌های مختلف علیرغم برخی دلخوری‌ها و علیرغم برخی گفتگو‌های خانوادگی برای جامعه بین المللی نشانه مهمی از این است که این مردم با همه تفاوت‌هایشان می‌خواهند خودشان سرنوشتشان را تعیین کنند.

 

وی ادامه داد: ممکن است برخی ترجیحاتی داشته باشند؛ ممکن است برخی گلایه‌هایی داشته باشند، اما کماکان خودشان می‌خواهند سرنوشتشان را تعیین کنند و نمی‌گذارند یک نفر در واشنگتن بنشیند و برای آن‌ها تصمیم بگیرد؛ آن هم یک نفری که دستش به خون یک بزرگی مثل سردار سلیمانی آغشته است که مردم در رفراندوم تشییع او نشان دادند که با همه دیدگاه‌های متفاوت در برابر قلدری و زور و تروریسم دولتی ایستادگی می‌کنند.

 

وی افزود: بنابراین انتخابات با همه تفاوت‌ها و با همه ترجیح‌هایی که داشتیم یا نداشتیم هنوز بهترین راه است برای اینکه کشور را قوی کنیم. به کشور امکان دهیم که در سطح بین المللی سربلند و مقاوم بایستد و ایران زیباتری برای نسل بعد داشته باشیم.

 

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به امنیت در فضای انتخابات گفت: من در این صبح اول وقت به عزیزان نیروی انتظامی که این زحمت را در سراسر کشور می‌کشند خدا قوت عرض می‌کنم و دعا می‌کنم اجرشان نزد خداوند محفوظ باشد.

 

وی در رابطه با همکاری وزارت امور خارجه با پلیس بین‌الملل کشور و پلیس فتا نیز گفت: ما تلاشمان را انجام می‌دهیم؛ در بسیاری مواقع موفق بودیم و در چند مورد هم کشور‌های طرف مقابل همکاری نکردند. ما همکاری خوبی با پلیس بین الملل کشور داریم و در مواقعی که می‌توانیم و طرف مقابل همکاری می‌کند ما هم امکان موفقیت داریم. تعداد بسیاری از پرونده‌ها مخصوصا در خصوص کشور‌های همسایه انجام می‌شود.

 

ظریف در پاسخ به سوال ایلنا مبنی بر اینکه برخی خبر‌ها حاکی از تمدید مهلت گروه ویژه اقدام مالی برای ایران است، گفت: اکثریت قریب به اتفاق سخنرانانی که در طول چند روز گذشته اظهارنظر کرده‌اند سخنانشان در این جهت بوده است، اما دو کشور و یک رژیم حامی تروریسم و کشوری که خودش تروریسم است و با اقدام علیه سردار سلیمانی تروریسم دولتی خود را نشان داد و با تحریم‌ها تروریسم اقتصادی خود را نشان داده به اضافه عربستان که نمونه خاص و عام برای تروریسم است و رژیم اسرائیل که اساسا تروریسم دولتی به نام آن رژیم ثبت شده است؛ مانع شده‌اند. باید ببینیم امروز چه می‌شود.

منبع: ایلنا

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار